O nama - Central Pub Novi Beograd

O nama

Beer, Food & Best Vibe

Naša ponuda

12 vrsta točenih i preko 40 flaširanih piva od kojih neka premijerno imate priliku da probate u Central Pub-u. Sistem točenja piva je doveden do savršenstva. Obezbedili smo posebnu, klimatizovanu prostoriju, u kojoj stoje burići piva kako bi se kvalitet istih održao dok ne završe u rukama ljubitelja dobrog piva. Central Pub je mesto gde svako može da nađe nešto po svom ukusu. Naši koktel majstori prave odlične koktele od kojih glava sutradan ne boli. Imamo i veliki broj žestokih pića, vina ali i bezalkoholnih napitaka.

Šef kuhinje Bane je sa svojim timom kuvara pažljivo birao svako jelo kako bi zadovoljio sva vaša čula. Preko raznih vrsta kobasica, burgera, krilca, rebaraca i do sada neviđenih Hot Dog-ova nudimo jela i za one koje bi malo da sačuvaju liniju ali i za one koji bi da se zaslade na kraju sa američkim pitama ili palačinkama po recepturi koja dolazi iz američkih škola kulinarstva.

VIDI MENI

Naša priča

Central Pub predstavlja koncept koji je tipičan za zapadna društva ali sa autentičnim pečatom domaćeg ugostiteljstva kao što su gostoprimstvo, ljubaznost i otvorenost. Central Pub je prvi pravi pub na Novom Beogradu. Kod nas ćete svraćati ne samo zbog velike i autentične ponude pića i hrane, već i zbog sjajne atmosfere i dobrih živih svirki. Ljubitelji sporta mogu da uživaju u direktnim prenosima utakmica koje zajedno sa svojim prijateljima mogu da prate uz ukusnu klopu i hladno pivo.
KONTAKT

Lokacija

Bul. Zorana Đinđića 106a,
11070 Novi Beograd,
Srbija

Radno vreme

Pon – Sub 08-01h
Nedelja 08-01h